Kawai Digitale Piano

KAWAI CA59 2.270 €
in voorraad

Piano's Van Innis - Kawai Digitale Piano

Wat betreft de klank en het klavier van een DIGITALE KAWAI piano kan dit merk gebruik maken van 80 jaar ervaring in de pianobouw. Het resultaat is de nieuwe Ultra Progressive Harmonic Imaging technologie die u een realistische pianoklank met een hoge resolutie ter beschikking stelt alsmede het nieuwe RM3 Grand houten klavier mit Ivory Touch toetsenbeleg dat de pianist een ongelooflijk authentiek speelgevoel geeft.
Een primeur is de audio opname en weergave functie waarmee u o.a. de mogelijkheid hebt om uw spel eenvoudig op een aangesloten USB stick als audio file (MP3 of WAV) op te slaan.

Authentieke pianoklank

Bij beroepspianisten en pianotechnici is de KAWAI EX concertvleugel een van de meest gewaardeerde instrumenten van zijn klasse. Hij wordt uitsluitend in individueel handwerk door excellente KAWAI Master pianotechnici in het bekende Shigeru Kawai onderzoekslaboratorium geproduceerd. Compromisloos uitgezocht materiaal is de voorwaarde om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen. Alleen wanneer hij de strenge kwaliteitscontrole succesvol heeft doorstaan, is een EX concertvleugel klaar voor zijn eigenlijke bestemming - het concertpodium.
De prachtige klank van de EX concertvleugel is het hart van de nieuwe Concert Artist modellen. Alle 88 toetsen van dit buitengewone instrument werden minutieus opgenomen en geanalyseerd. De individuele opname van iedere toets apart en de weergave ervan garanderen een excellent klankbeeld met het karakter van de originele EX concertvleugel. Het spelen van deze klank op de houten toetsen van de Concert Artist serie is een unieke belevenis.
Door de verschillende aanslagsterktes op de piano's verandert natuurlijk niet alleen het volume, maar ook het individuele klankkarakter van iedere afzonderlijke noot. Bij het spelen op de CA reeks worden de opnamen - door de nieuwe Ultra Progressive Harmonic Imaging technologie - natuurgetrouw gereproduceerd. Dit unieke proces maakt het omzetten van de grote dynamiek van het akoestische originele instrument met een nog natuurlijkere klank dan met de tot nu toe gebruikelijke Harmonic Imaging Standard mogelijk en dient gelijktijdig als bron voor een keuze uit nog meer hoogwaardige klanken.

Authentiek speelgevoel

Het klaviermechaniek van een akoestische vleugel is de laatste eeuwen nagenoeg ongewijzigd gebleven. Zo worden ook tegenwoordig nog lange houten toetsen tijdens het spelen in een wipbeweging gebracht die de hamer tegen de snaren laat slaan. Dit mechanisme geeft de pianist de optimale mogelijkheid om zijn gevoelens en emoties op een muzikale manier uit te drukken.
Het nieuwe RM3 Grand klavier werkt volgens hetzelfde principe als zijn akoestische voorbeeld. Alle 88 toetsen zijn net als bij zijn voorbeeld compleet van hout vervaardigd. Het nieuwe Ivory Touch toetsenbeleg met zijn op ivoor lijkende eigenschappen absorbeert vochtigheid en geeft de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en een excellente controle over zijn spel.
Het mechaniek van de waagbalk in het midden van de toetsen is een van de belangrijkste bestanddelen om een natuurlijk bewegingsverloop - zoals bij het akoestische voorbeeld - te realiseren. Verder maakt het gebruik van tegengewichten in het voorste gedeelte van de toetsen in de bas - eveneens overgenomen van het akoestische originele instrument - het spelen van gevoelvolle pianissimo passages gemakkelijker.

MP3/WAV opname en weergave

Sluit eenvoudig een USB stick aan, neem hierop uw spel als audio file (MP3 of WAV) op en stuur het bijvoorbeeld per email aan uw vrienden of brand uw eigen CD. Ook het direct afspelen van songs van uw lievelingsartiest in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk.

Luidspreker- en versterkersysteem

Voor een uitmuntende klankbelevenis zorgt het hoogwaardige 2x50Watt versterker- en luidsprekersysteem dat zich met een krachtige natuurlijke bas en een briljante discant presenteert.

Curven van de aanslagdynamiek

Tot nu toe was het uitsluitend mogelijk om uit geprefabriceerde curven van de aanslagdynamiek er een te kiezen die het beste bij uw spel past. Aangezien u nu de mogelijkheid hebt om zelf eigen curven samen te stellen, vindt u nu snel en eenvoudig de voor u perfecte curve. In de User Touch Curve modus wordt u verzocht dynamisch van pianissimo tot fortissimo te spelen, net zo als u het zich voorstelt. Daarna analyseert de piano uw speelstijl en produceert de perfecte curve voor u. Er kunnen twee curven gelijktijdig worden opgeslagen.

Virtuele technicus

Een pianotechnicus speelt een belangrijke rol voor een akoestische piano - hij moet hem in goede staat houden en perfect intoneren of stemmen. Onze VIRTUAL TECHNICIAN functie voert deze opdrachten digitaal uit. U vindt hier instellingen voor virtuele intonatie, simulatie van de snarenresonantie, dempereffect, curven van de aanslagdynamiek, stemming en historische stemmingen. De simulatie van de snarenresonantie produceert bij het spelen zonder pedaal alle natuurlijke resonanties van de gebruikte toetsen resp. snaren. Het dempereffect laat de vibraties van de resonantiebodem en de snarenresonanties op een natuurlijke wijze klinken.

Registratiegeheugen

Kies eenvoudig de gewenste klanken of combinaties, effecten, aanslagcurve enz. en sla deze instellingen op een van de 8 registratietoetsen op. Vervolgens kunnen deze instellingen met een druk op de knop weer worden opgeroepen. Het steeds weer opnieuw langdurig instellen van uw favoriete instellingen valt dan weg.

Dual, Split en 4 Hand modi

Wanneer u twee klanken gelijktijdig speelt (DUAL) of verschillende klanken voor de rechter- en linkerhand hebt ingesteld (SPLIT), kunt u met de balanscontrole eenvoudig en snel de volumebalans van de beide klanken onderling regelen. Bovendien kunt u het octaafregister van de tweede klank zowel in de DUAL als ook in de SPLIT modus instellen (Layer Octave Shift, Lower Octave Shift). Nieuw is ook de mogelijkheid om de dynamiek van de tweede DUAL klank onafhankelijk te regelen (Layer Dynamics). Daardoor kunnen bijvoorbeeld ongewenste sprongen in het volume bij het aanvullen met strijkersklanken worden vermeden.
Het verdelen van het klavier in twee helften met hetzelfde octaafregister is mogelijk (4 Hand modus), zodat u samen kunt oefenen.Reeds meer dan 40 jaar zijn zaakvoerder Alain Van Innis en zijn team gepassioneerd bezig met het verkopen, verhuren en herstellen van piano's, vleugelpiano's en digitale piano's. In onze moderne pianowinkel te Mechelen vind je alle exclusieve merken o.a. Yamaha Piano, Kawai, Petrof, Seiler, Sauter, Liedermann, Clavinova en Kawai digitale piano's. In onze ateliers restaureren wij tweedehands piano's en occasie vleugelpiano's met een specialisatie in Steinway & Sons, Bösendorfer en Bechstein. In onze piano outlet staat een prachtige selectie van tweedehands piano's en vleugels met 10 jaar waarborg.

Onze activiteiten

  • Verkoop van piano's, vleugelpiano's en digitale piano's.
  • Leasing met aankoopoptie-tot 3 jaar huur aftrekbaar .
  • Huurkoop vanaf 50 € per maand met aankoopoptie.
  • Concertverhuur gaande van een Yamaha vleugel C3 tot en met een Steinway & Sons model D concertvleugel.
  • Klantendienst : stemmen - herstellen - intoneren.
  • Gediplomeerd personeel van het I.T.E.M.M. te Le Mans en de YAMAHA TECHNICAL SCHOOL te Hamamatsu.
  • Restauratieatelier met specialisatie van oude Duitse vleugelpiano's: Steinway – Bechstein – Bösendorfer
  • Inbouw silent system voor elke rechte piano aan 1.390 € - voor vleugelpiano's vanaf 2.390 €.
  • Verkoop occasiepiano's & vleugels Yamaha, Kawai e.a.
  • Meer dan 200 tweedehands instrumenten in stock.
gerelateerde trefwoorden: piano kopen, Yamaha Piano, seiler piano, Kawai piano, petrof piano, Liedermann piano, bechstein piano, bosendorfer piano, Sauter piano, Kawai digitale piano, Yamaha digitale piano clavinova, steinway piano, Akoestische piano, Buffetpiano kopen, Buffetpiano huren, Vleugelpiano kopen, Vleugelpiano huren, Piano kopen, Piano huren, pianohandel, pianowinkel, occasie piano, occasie vleugelpiano, Buffetpiano tweedehands, Steinway tweedehands, bosendorfer tweedehands, bechstein tweedehands, Vleugelpiano tweedehands, Piano Brussel, Piano Gent, Piano Brugge, Piano Antwerpen, piano kortrijk, pianowinkel Brussel, pianowinkel Gent, pianowinkel Brugge, pianowinkel Antwerpen, pianowinkel Kortrijk, Digitale piano kopen, Digitale piano huren, Digitale vleugelpiano kopen, Digitale vleugelpiano huren, Stagepiano kopen, digitale piano tweedehands, Piano stemmen, Piano onderhoud, Piano herstellen, Vleugelpiano onderhoud, Vleugelpiano herstellen, Piano restauratie, Piano verhuis, Piano transport, piano Hasselt, piano Leuven, piano Genk, pianowinkel Hasselt, pianowinkel Leuven, pianowinkel Genk

gerelateerde trefwoorden:
piano kopen, Yamaha Piano, seiler piano, Kawai piano, petrof piano, Liedermann piano, bechstein piano, bosendorfer piano, Sauter piano, Kawai digitale piano, Yamaha digitale piano clavinova, steinway piano, Akoestische piano, Buffetpiano kopen, Buffetpiano huren, Vleugelpiano kopen, Vleugelpiano huren, Piano kopen, Piano huren, pianohandel, pianowinkel, occasie piano, occasie vleugelpiano, Buffetpiano tweedehands, Steinway tweedehands, bosendorfer tweedehands, bechstein tweedehands, Vleugelpiano tweedehands, Piano Brussel, Piano Gent, Piano Brugge, Piano Antwerpen, piano kortrijk, pianowinkel Brussel, pianowinkel Gent, pianowinkel Brugge, pianowinkel Antwerpen, pianowinkel Kortrijk, Digitale piano kopen, Digitale piano huren, Digitale vleugelpiano kopen, Digitale vleugelpiano huren, Stagepiano kopen, digitale piano tweedehands, Piano stemmen, Piano onderhoud, Piano herstellen, Vleugelpiano onderhoud, Vleugelpiano herstellen, Piano restauratie, Piano verhuis, Piano transport, piano Hasselt, piano Leuven, piano Genk, pianowinkel Hasselt, pianowinkel Leuven, pianowinkel GenkCopyright © 2022 PIANO'S VAN INNIS - de piano website - le site piano - the piano website - sitemap - privacy

Piano's Van Innis bvba